3 december 2017

2017 Marathon Aalst

4de editie

Op zondag 3 december vindt de 4de editie plaats van onze eigen groepsmarathon!

We starten op de Grote Markt van Aalst waar we samen tegen 10 km/h de prachtige route volgen doorheen het land van Aalst.

 

Geen marathon zonder een Pasta-Party! Op zaterdag drie december is er gratis pasta à volonté voor alle ingeschreven lopers. Tussen 17u30 en 21u welkom in het Parochiaal Centrum in Hofstade voor het afhalen van het startnummer en de extra portie koolhydraten.

Familie, vrienden en sympathisanten kunnen zich inschrijven aan 12 euro per persoon (kinderen tot 14 jaar aan 7 euro), door een mailtje te sturen naar speedyonions@hotmail.com of bij inschrijving.

Wie op zaterdag niet in Hofstade geraakt, geen paniek, de startnummers kunnen ook zondag voor het vertrek opgepikt worden. We bemannen onze stand op de Grote Markt vanaf 8u. Let op, om 8u45 gaat die dicht, zodat we stipt om negen uur kunnen vertrekken.

Als alles goed gaat onderweg, zijn we tussen 13u15 en 13u30 terug op de Grote Markt met, jawel, 42,195 km in de benen. Net voor je helemaal verzuurd geniet van een warm bad, zorgen we nog voor een kleine ceremonie waar de deelnemers een finisher t-shirt én een medaille krijgen.

 

Info:

- Max. 50 deelnemers (dus vlug inschrijven is de boodschap)

- Prijs: € 45

- gepersonaliseerd borstnummer

#Be There!

- finisher t-shirt

- medaille

- bevoorrading tijdens de marathon

- goodiebag

- prachtige groepssfeer en unieke ervaring!

- op zaterdag gratis pasta à volonté