25 november 2018

2018 Marathon Aalst

5de editie

Vijf keer de Speedy Onion Groepsmarathon doorheen het Land van Aalst, dat is vijf keer gegarandeerd loopplezier! Sinds onze eerste tocht in en rond de keyserlycke stede, groeiden we van elf tot een zeventigtal deelnemers. En op dat sportieve elan willen we verder gaan.

Marathonions, schrijf jullie vandaag in en begin te trainen, want op 25 november 2018 vieren we onze jubileumeditie. Dat wil je, nee dat kan je niet missen. Voor 45 euro gidsen wij jou aan tien km per uur door het Aalsterse landschap, zorgen we voor vier stops met uitgebreide sportdrank en -voeding onderweg, een unieke Oilsjterse medaille, een Speedy Onion goody bag en een fantastisch finisher shirt. Als we zelf nog “pap” kunnen zeggen, gooien we er misschien nog wel een pintje aan de aankomst bovenop.

Iedereen is welkom. Of je bij ons in de buurt woont of niet, of je je eerste of je vijftigste marathon loopt. Inschrijven kan via deze link. Doen! En trainen!

 

 

25 november 2018 is D-day.

Afspraak aan sportcentrum Schotte in Erembodegem tussen 7u45 en 8u45 voor het oppikken van de nummers, zodat we om 9u stipt kunnen vertrekken op onze tocht door en rond Aalst.

 

Als alles goed gaat onderweg, zijn we om 13u30 terug en kan wie dat wil in de kleedkamers ter plaatse douchen of gewoon gezellig nakaarten met een oververdiend pintje aan de bar.

 

Info:

- Max. 50 deelnemers (dus vlug inschrijven is de boodschap)

- Prijs: € 45

- gepersonaliseerd borstnummer

#Be There!

- finisher t-shirt

- medaille

- bevoorrading tijdens de marathon

- goodiebag

- prachtige groepssfeer en unieke ervaring!