Steven De Bruyn

Lid sinds:


wanneer gestart met lopen? 


verjaardag:


Hobby' s:

Info: 

25 juli 2015 aan stadhuis van Oilsjt achter zennen trouw!


gestart met lopen september 2014 en behaalde op 1 jaar de 1000 km!


23 februari 1979 


- Oilsjt Karnaval ( 18 jaar voorzitter geweest Tisj )

- Skieën

- Basket Okapi

- 2 prachtkinderen om naar te kijken als ze basketten...

Steven

Steven De Bruyn, vermaard karnavalist en in een vorig leven voorzitter van AKV Tisj, besliste vorig jaar samen met partner Veerle om het drukke karnavalsbestaan achter hen te laten. Na 18 jaar werd de voorzitterssjerp doorgegeven en werd Steven een los, maar nog steeds even hevig karnavalist.

 

Op vlak van sport draaide alles rond het basket en meerbepaald Okapi Aalst. Van zijn tiende tot twinstigste levensjaar speelde Steven bij onze geliefde Aalsterse baskettrots. Daarna bij tal van clubs in en rond Aalst. Iedereen, of toch vooral alleen Steven zelf, herinnert zich nog zijn fantastische driepunters;-) Gouden tijden waren het. Ondertussen werd de fakkel doorgegeven aan zoon Jelle en zo kwam Steven in contact met Geert Blommaert, waarvan zoontje Matheo samen met Jelle in de ploeg speelt. Opa Speedy vond in Steven, die inmiddels wat extra kilo’s meezeulde, de ideale partner om wekelijks, terwijl de kids training hadden, wat te gaan joggen.

 

Van het een kwam het ander, en voor Steven het wist, liep hij wedstrijdjes overal ten lande en waagde hij zich zelfs aan de Antwerp ten miles. De Speedy’s hadden deze ruwe diamant snel in hun vizier en beslisten dat zij Steven ten alle koste wilden inlijven in hun team. En aldus geschiedde, op 25 juli 2015, op de trouwdag van Veerle en Steven, werd het lidmaatschap geofficialiseerd. De Speedy’s deelden het pasgehuwde koppel mee dat Steven twee maand later de marathon van Berlijn zou meelopen.

 

Amper 1 jaar na zijn eerste loopkilometers was Steven een echte Speedy Onion met een marathon op zijn palmares, meteen een major dan nog. Aan weinigen gegeven. Technisch gezien is Steven ook de enige der Speedy’s die al lid was nog vóór hij zijn eerste marathon gelopen had. Een unicum.

1.  27/09/2015

Marathon Berlijn

Time: 5u23'22"

Eerste marathon! Dat we gingen afzien wisten we! Twee weken ervoor 30 km gelopen en de laatste waren afzien en pijn! wetende dat er vandaag nog eens 12 extra bijkwamen! maar opgeven stond niet in mijn woordenboek! de tijd speelde geen rol. ik moest en zou over de lijn komen! afzien en doorgaan.... maar het was vooral op karakter want het was geen kadootje! Na 5u23 ben ik dan toch over de meet geraakt! onderweg dan ook nog eens een goede massage gekregen door twee duitse dames;-)

De volgende zal beter voorbereid zijn en niet direct! eerst het lichaam op punt zetten!

Steven @ Berlijn