29 november 2020

2020 Marathon Aalst

7de editie

29 november. Die zondag toont lopend Aalst zich opnieuw van zijn beste kant, want dan trekt de Speedy Onions Marathon weer door de stad en haar deelgemeenten. Gestart met elf lopers, mikken we in 2020 op een groep van maximaal honderd sportievelingen om aan tien kilometer per uur exact 42,195 kilometer af te leggen. Een uitdaging, zowel voor getrainde atleten als voor wie zich de eerste keer aan deze afstand waagt.

 

Maar het is vooral de gezelligste, leukste en meest ontspannen marathon uit de loopkalender. Schrijf je dus vandaag nog hier in, zodat je er zeker bij bent. Voor 45 euro zorgen wij voor een mooi parcours met vier uitgebreide bevoorradingen, een medaille, een uniek finishershirt, sfeer, ambiance, sportieve vriendschap en een pintje achteraf.

 

We starten om negen uur aan sporthal Schotte op de bekende Kapellekensbaan en zijn daar terug om 13u30. Wat jou als loper intussen nog allemaal te wachten staat, dat houden we nog even voor ons.29 november 2020 is D-day.

Afspraak aan sportcentrum Schotte in Erembodegem tussen 7u45 en 8u45 voor het oppikken van de nummers, zodat we om 9u stipt kunnen vertrekken op onze tocht door en rond Aalst.

 


Info:

- Max. 100 deelnemers (dus vlug inschrijven is de boodschap)

- Prijs: € 45

- gepersonaliseerd borstnummer

- finisher t-shirt

- medaille

- bevoorrading tijdens de marathon

- goodiebag

- prachtige groepssfeer en unieke ervaring!

#Be There!